Ondersteuning

Voor ondernemers die willen starten, groeien, innoveren en investeren zijn er diverse financiële mogelijkheden. Neem contact op met het Ondernemersloket om uw vraag te stellen. Dat kan via ondernemen@gemeentesluis.nl of telefoonnummer +31 117 457000.

Financiële ondersteuning voor (startende) ondernemers
Ondernemers die op zoek zijn naar subsidieadvies kunnen vaak door de bomen het bos niet meer zien. Het Rijk, de EU, de provincie, allemaal bieden ze verschillende soorten subsidies aan. Maar welke past nu het beste bij u, uw bedrijf en uw product? De deskundigen van Economische Impuls Zeeland gaan samen met u op zoek naar een juiste subsidie of financiering voor uw bedrijf. 

Economische Impuls Zeeland biedt u advies en begeleiding bij het uitwerken van uw plannen tot aan een gehonoreerde aanvraag. Voor meef informatie kunt u naar www.impulszeeland.nl 

 Coaching
Ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij hun bedrijfsvoering, staan niet alleen! Er zijn diverse organisaties die ondernemers kunnen helpen. Neem contact op met het Ondernemersloket voor meer informatie. Dat kan via ondernemen@gemeentesluis.nl of telefoonnummer +31 117 457000.

Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ)
De gemeente heeft een regeling voor mensen in een uitkeringssituatie of situatie van dreigende werkloosheid, die een bedrijf wil starten. Deze regeling is het Besluit bijstandsverlening Zelfstandigen (BbZ). Lees hier meer over de BbZ.

Als u meer informatie wilt, neemt u contact op met gemeente Sluis via telefoonnummer +31 117 457000.

COVID ondersteuning
Op de website van de gemeente Sluis bundelden wij alle informatie voor de ondernemer die op zoek is naar ondersteuning omdat zijn/haar bedrijf is gedupeerd door de coronacrisis. Via deze link https://www.gemeentesluis.nl/Ondernemers/Financi_le_ondersteuning/Hulp_voor_ondernemers vindt u een overzicht met landelijke en regionale voorzieningen, informatie/aanvraagformulier TOZO en TONK regelingen en een overzicht van de gemeentelijke steunmaatregelen 2020/2021.