Uitnodiging Contacta ondernemersborrel 9 november 2023

Uitnodiging Contacta ondernemersborrel 9 november 2023

Een netwerkborrel die volledig in het teken staat van ontmoeten, nader kennismaken & ondernemerschap. Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om in contact te staan en te blijven met andere ondernemers en kennispartners. Samen met de Zeeuws-Vlaamse gemeenten, Onbegrensd Zeeuws-Vlaanderen en het WerkServicePunt Zeeuws-Vlaanderen organiseren we daarom deze netwerkborrel.

Op donderdag 9 november ontmoeten we je graag. Wethouder Vervaet van de gemeente Terneuzen heet iedereen om 16:00 uur van harte welkom. Vervolgens maken we de drie prijswinnaars van het Rad van Fortuin bekend. Daarna kunnen we volop met elkaar en met andere ondernemers in gesprek gaan. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Kom je ook naar onze stand? Je vindt ons op de beursvloer bij nummer 605!

Rad van Fortuin
Tijdens Contacta kun je meedoen met het Rad van Fortuin. Samen met één van de standhouders draai je aan het Rad. Stopt het rad bij het juiste vakje? Dan ding je mee naar één van de drie mooie prijzen die de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis beschikbaar stellen. Een mooie waardebon of een culinair en/of sportief arrangement voor twee personen zou zomaar jouw gewonnen prijs kunnen zijn.

We ontmoeten je graag op onze netwerkborrel tijdens Contacta op 9 november! Kun je er niet bij zijn? Dan ontmoeten we je graag op een ander moment tijdens Contacta.

Tot dan!

Meer weten over Contacta? Kijk dan op: Contacta | Contacta

Meer weten over de route en parkeren tijdens Contacta: Kijk dan op: Route en parkeren | Contacta