B2B-avond: schrijf in en bezoek een bedrijf!

B2B-avond: schrijf in en bezoek een bedrijf!

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en gemeente Sluis nodigen u graag uit voor de 17e editie van de Business to Business avond. Dit jaar bezoeken we op donderdag 10 oktober weer een aantal mooie bedrijven in onze gemeente. Deze uitnodiging is bestemd voor alle ondernemers in West Zeeuws-Vlaanderen. Deze netwerkavond mag u niet missen, dus schrijf u vandaag nog in!

Programma B2B avond

18.15 – 18.50 uur  Ontvangst met broodjes in het Mauritshof, Mauritsweg 5, Ijzendijke

18.50 – 19.00 uur  Welkom

19.00 – 21.00 uur  Bezoek aan één van de volgende bedrijven:

  • HBB24 (Hair Body & Beauty), Sluis
  • Strandpaviljoen Puur, Groede
  • Signtex, Oostburg

21.30 – 22.30 uur  Netwerkborrel in het Mauritshof

Schrijf hier meteen in

Meer informatie

Inge van Zuidam, tel. 0115 678 400, communicatie.zvl@rabobank.nl

Ilyas Yavuz,         tel. 0117 457 183, ondernemen@gemeentesluis.nl                     

Claudia Pielaat,   tel. 0117 457 161, ondernemen@gemeentesluis.nl

Wat kunt u verwachten?

Iedereen kent het verhaal van strandpaviljoen PUUR, tot het zand toe afgebrand in 2018. Inmiddels draait het paviljoen weer op volle kracht, maar daar is wel het nodige aan voorafgegaan. Frank de Reu vertelt zijn verhaal over de wederopstanding van PUUR, de tegenslagen, maar ook de meevallers en kansen die op hun pad kwamen. Aansluitend zal de Rabobank i.s.m. Chubb u meenemen naar de wereld van cybercrime, wat zijn de echte gevaren waar u tegenaan kunt lopen, wat kunt u doen om dit te voorkomen en is het risico te verzekeren?

HBB24 is dé online beauty specialist. De webshop is in 2011 opgericht en is gevestigd in Sluis. HBB24 is niet alleen een webshop in Nederland, maar ze zijn ook actief in België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. In 2016 is de webshop verhuisd naar een modern pand aan de Nieuwstraat in Sluis. Tijdens het bezoek krijgt u een goede indruk van de activiteiten die plaatsvinden na het plaatsen van een online bestelling in onze webshop.

SIGNTEX V.O.F. Hij is er geboren en getogen en zou nooit uit Oostburg willen vertrekken. Toen de uitbreiding van het bedrijventerrein in Stampershoek werd gerealiseerd, bouwde Ron Hepkema er als een van de eersten zijn nieuwe bedrijfspand.In januari 2018 is Elise als partner ingestapt en zijn ze Signtex V.O.F. geworden.Je ziet Signtex al vanaf de rondweg, maar wat doen ze daar nou precies?Tijd voor een kennismaking!