B2B-avond: schrijf in en bezoek een bedrijf!

B2B-avond: schrijf in en bezoek een bedrijf!

Rabobank Zeeuws-Vlaanderen en gemeente Sluis nodigen u graag uit voor de 16e editie van de Business to Business avond. Dit jaar bezoeken we op donderdag 25 oktober weer een aantal mooie bedrijven in onze gemeente. Deze uitnodiging is bestemd voor alle ondernemers in West Zeeuws-Vlaanderen. Deze netwerkavond mag u niet missen, dus schrijf u vandaag nog in!

Programma B2B avond

18.15 uur: Ontvangst met broodjes in het Ledeltheater, Ledelplein 17, Oostburg

18.50 uur: Welkom

19.00 uur: Bezoek aan één van de volgende bedrijven:

  • Gezondheidscentrum Antonius, Oostburg (te voet)
  • Unitron Group, IJzendijke (per bus)
  • LEF marketing & events, Aardenburg (per bus)

21.15 uur: Afsluiting en netwerkborrel in het Ledeltheater. Het laatste drankje wordt geschonken om 22.30 uur.

Schrijf hier meteen in!

Meer informatie

Inge van Zuidam, tel. 0115-648400, communicatie.zvl@rabobank.nl

Odile de Pooter, tel. 0117 457 328, ondernemen@gemeentesluis.nl

Claudia Pielaat, tel. 0117 457 161, ondernemen@gemeentesluis.nl

Wat kunt u verwachten?

Ondernemen in de zorg; een verhaal apart dat inspireert…In het gezondheidscentrum Antonius zijn vele verschillende zorgondernemers gevestigd. Van apotheker tot sportschool en nog veel meer. Allemaal ondernemers op hun eigen manier. Maar wel met elkaar in verbinding in het gezondheidscentrum. En dat werkt. Ze vertellen u enthousiast over de kracht van samenwerking en de kansen om vanuit de diverse invalshoeken gezamenlijk tot nieuwe zorgoplossingen komen.

LEF marketing & events is een full-service evenementenbureau. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Esther Westerweele en sinds april dit jaar gehuisvest in het voormalig gemeentehuis in Aardenburg. LEF marketing & events organiseert evenementen voor ICT-bedrijven in grote Europese steden en ver daarbuiten. Tijdens het bezoek krijgt u een goede indruk van het bedrijf én u krijgt beeld bij de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Unitron Group ontwikkelt en produceert hoogwaardige medische apparatuur en specifieke elektronicatoepassingen en is wereldwijd actief op diverse markten. Guust van Liere en Ard Jan Hamelink nemen u graag mee in het traject van ontwerp tot en met eindproduct.